KSMPaimio

Sauvossa sattui ilveskolari

Henkilöautolla liikkeellä ollut nainen törmäsi viime torstaina iltahämärissä ilvekseen. Ilves kuoli saamiinsa vammoihin lähistöllä, ja auton puskuri vaurioitui. Muilta vahingoilta vältyttiin. Varsinais-Suomessa elää noin 300-400 ilvestä, mutta ilveskolarit ovat harvinaisia.
Poliisin viikonloppuun kuului Turun seudulla myös lukuisia rattijuoppojen kiinniottoja, ja joukkoon mahtuu myös yksittäisiä ulosajoja. Myös etsintäkuulutettuja jäi poliisin haaviin.

One Response to Sauvossa sattui ilveskolari

  • ilves on komea eläin, mutta sen pitäisi pysyä reviirillää

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot

Muualla