KSMPaimio

Avartti-tunnustuksia paikallisille nuorille

Aina-Ilona, Niko ja Maria saivat tunnustuksen Avartti-harrastuksestaan

Aina-Ilona, Niko ja Maria saivat tunnustuksen Avartti-harrastuksestaan

Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen jakoi perjantaina 5.2. Avartti -ohjelman tunnustukset 45 nuorelle Helsingissä. Kultaisia tunnustuksia jaettiin viisi, hopeisia 10 ja pronssisia 31. Kultaisen tunnustuksen saivat muun muassa piikkiöläinen Niko Wahlroos ja paimiolainen Aina-Ilona Kronbäck, hopeisen puolestaan piikkiöläinen Maria Laakso.
Avartti on kansainvälinen 14–24-vuotiaiden toimintaohjelma, joka kannustaa nuoria uusien taitojen oppimiseen, vapaaehtoistoimintaan, liikuntaan ja luontoretkeilyyn. Avarttia toteutetaan kuntien, seurakuntien, järjestöjen ja oppilaitosten nuorisokasvatustyössä.

Lue lisää Kunnallislehdestä 5.2.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot

Muualla