KSMPaimio

Nainen kuoli kolarissa ohikulkutiellä

Kaarinalainen, 1990-luvulla syntynyt nainen menehtyi tiistai-iltana noin kello 23 sattuneessa kolarissa Turun ohikulkutiellä, kun perävaunullinen kuorma-auto ja henkilöauto törmäsivät toisiinsa. Henkilöauto oli tuntemattomasta syystä ajautunut vastaantulevien kaistalle ja törmännyt kuorma-auton keulaan. Omaiset ovat saaneet tiedon tapahtuneesta. Kuorma-auton kuljettaja ei loukkaantunut.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla