KSMPaimio

Naisten ilta houkutteli jälleen Jokelan koululle

SONY DSC

Jokelan koululla perjantai-iltana järjestetty naisten ilta käynnistyi vauhdikkaasti heti ovien avauduttua. Parkkipaikat olivat täynnä ja väkeä riitti ensimmäisistä minuuteista asti.
– Kello on vasta kuusi ja täällä on jo ihan täyttä. Normaali kävijämäärä on tapahtumassa ollut kolmisensataa, Jokelan koulun vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja Piia Oinonen kertoo.
Oinosen mukaan tapahtuma on kasvanut joka vuosi hieman. Ainoastaan myyjien, tuote-esittelijöiden ja kauneushoitojen tekijöiden määrän täytyy pysyä vakiona tilanpuutteen takia.
– Heitä mahtuu tänne kolmekymmentä ja risat. Halukkaita jäi varasijoille jonottamaan pääsyä myymään. Pari paikkaa vapautuikin tänä vuonna sairastapausten takia.
Kaikki tuotto naisten illasta menee koululaisten hyväksi.
– Rahat käytetään esimerkiksi stipendeihin ja retkiin. Perinne on esimerkiksi viedä lapset Paimion lasten- ja nuorten teatteriin. Tällä hetkellä yksi toive on saada luokkiin tasapainolautoja. Lasten toiveita kuunnellen, Oinonen kertoo.

Lue lisää 8.3.2016 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla