KSMPaimio

Katso kuvat kevään edistymisestä ja lähetä omasi

Seuraa kevään edistymistä tällä sivulla ja osallistu myös itse kevätkuvagallerian luontiin. Kokoamme sivulle lukijoiden lähettämiä kuvia, videoita ja havaintoja paikkakunnittain.

Viikonloppuna on kuvattu krookuksia esimerkiksi Naantalissa, Maskussa ja Turussa. Pyhämaalla neitoperhonen istahti merikartalle ja piikkiöläinen koululainen kuvasi leppäkerttuja. Katso nämä ja monet muut kuvat alla olevasta kartasta.

 

Katri.salmisen kuva Paimiosta Instagramissa. Kuva on otettu 2.4.2016.

Katri Salmisen kuva Paimiosta Instagramissa #kevätkuva. Kuva on otettu 2.4.2016.

 

 

Mistä tuntee kevään? Miltä se tuoksuu, tuntuu ja maistuu? Ota kuva tai video keväästä tai kevään merkistä; kukista, silmuista, linnuista, kevään ensimmäisistä jäätelöistä tai vaikka pihapelistä. Lähetä kuva sähköpostilla lukijalta@kunnallislehti.fi tai tägää kevään merkki meille somessa #kevätkuva. Kerro myös milloin ja missä otit kuvan sekä omat yhteystietosi.

 

 

Arvomme kuvia lähettäneiden tai tägänneiden kesken 2 leffalippua joka viikko. Koko kisan parhaan kuvan lähettäjän palkitsemme kevätsiivouksella. Pääpalkinnon saajan julkistamme 22.4.

Bongaa kevät -seuranta päättyy huhtikuun lopussa.

Emme arkistoi kuvia, vaan käytämme niitä vain tämän jutun yhteydessä.

 

Ensimmäiset leffaliput on arvottu kuvia lähettäneiden kesken. Viikolla 12 liput saa Jukka Harberg.

Viikolla 13 leffaliput saa Raija Vainio-Kaila Laitilasta. Onneksi olkoon!

Keväisen ilta-auringon värit. Kuvattu 18.3.2016 Laitilassa Padon kylässä. Kuvaajana Raija Vainio-Kaila. Vainio-Kailan muita kevätkuvia löytyy useita kartasta Laitilan kohdalta.

Keväisen ilta-auringon värit. Kuvattu 18.3.2016 Laitilassa Padon kylässä. Kuvaajana Raija Vainio-Kaila. Vainio-Kailan muita kevätkuvia löytyy useita kartasta Laitilan kohdalta.

 

 

Bongaa kevät -verkkoseuranta järjestetään yhteistyössä TS-Yhtymän lehtien kanssa. Mukana ovat Turun Sanomat, Salon Seudun Sanomat, Auranmaan Viikkolehti, Kaarina-Lehti, Kunnallislehti, Loimaan Lehti, Uudenkaupungin Sanomat, Laitilan Sanomat ja Somero-Lehti.

 

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla