KSMPaimio

Sokerijuurikkaan tutkimus muutti Meltolaan

Jurikkaan kylvöjä, kuten muitakin kylvötöitä, on nyt saatu tehdä hienoissa olosuhteissa. Kuva Meltolan pelloilta.

Jurikkaan kylvöjä, kuten muitakin kylvötöitä, on nyt saatu tehdä hienoissa olosuhteissa. Kuva Meltolan pelloilta.

Sokerijuurikkaan Tutkimuskeskus – ainoa laatuaan Suomessa – muutti maaliskuun alussa Piikkiön Tuorlasta Paimion Meltolaan. Samaan aikaan Meltolaan muutti myös tutkimuskeskuksen koetupa, joka sijaitsi aikaisemmin MTT:ltä vuokratuissa tiloissa Piikkiön Yltöisissä.
Nyt Sokerijuurikkaan Tutkimuskeskuksen (SJT) koko toiminta on keskitetty Meltolassa sijaitsevaan uuteen halli- ja toimistorakennukseen. SJT on vuokralaisena hallissa, joka sijaitsee Meltolan kartanon alueella. Uudet tilat ovat osoittautuneet toimiviksi ja viihtyisiksi.
– Sijaintikin on nyt meille erittäin hyvä. Renkaiden päällä ei tarvitse olla läheskään niin paljon kuin aikaisemmin. Tärkeää on myös se, että toimisto ja koetupa ovat saman katon alla. Se helpottaa työntekoa ja arkea huomattavasti, toteavat SJT:n tutkijat Marja Turakainen ja Sakari Malmilehto.

Lue lisää 13.5.2016 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla