KSMPaimio

Tunnethan kotiseutusi?

Kuntsarin jo perinteisessä kesäkisassa kysytään, missä päin Paimiota, Sauvoa tai Kaarinaa oheiset kuvat on otettu. Eniten oikeita vastauksia tiennyt voittaa kassillisen kesäisiä herkkuja. Mahdollisessa tasatilanteessa ratkaisee arpa. Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja. Toimita vastauksesi perille viimeistään maanantaina 27.6. Lähetä vastauksesi postitse osoitteella Kunnallislehti, Vistantie 19, 21530 Paimio, tai sähköisesti toimitus@kunnallislehti.fi. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi!

si!

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla