KSMPaimio

Laki-ilta keräsi kuulijoita Sauvossa

Inga Koskinen

Inga Koskinen

Sauvon kirjastolla vietettiin tiistaina laki-iltaa, joka oli osa sauvolaisen asianajaja Inga Koskisen ilmaista luentokiertuetta.
– Vajaan kahden viikon päästä seuraava vastaavanlainen ilta on Kaarinassa, ja tämän jälkeen Piikkiössä ja Paimiossa. Iltoja tulee olemaan kaiken kaikkiaan seitsemän ja niistä on jo kaksi pidetty, Inga Koskinen kertoo.
Ihmisten kiinnostus aiheita kohtaan sai aikaan kipinän iltojen järjestämiseen.
– Kirjoittamani laki-aiheinen blogi on saanut aikaan hyvää lukijaliikennettä, ja näin innostuin livenäkin puhumaan asioista, Koskinen kertoo.
Tiistai-iltana Sauvossa puhuttiin perintösuunnittelusta ja testamentista.
– Monilla ei ole tietoa siitä, että testamentti kannattaa tehdä jopa siinäkin tilanteessa, kun haluaa, että perintö menee lapsille. Lisäksi paikalla puhuttiin muun muassa perintöverotukseen vaikuttamisesta ja perillisen puolison avio-oikeuden pois sulkemisesta, Inga Koskinen kertoo.

Lue lisää 16.9.2016 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla