KSMPaimio

Mukaan vuorokauden seikkailulle?

Paimion partiolaisten lippukunta, Kairankiertäjät  järjestää kaikille avoimen Kairaattorit-kilpailun jälleen 19.-20. marraskuuta. Kilpailuun ehtii osallistua 4. marraskuuta mennessä.

Kilpailun tarkoituksena on vuorokauden aikana kulkea matka lähdöstä maaliin pareittain siten, etteivät kilpailun varrella olevat tuomarit löydä kilpailijoita. Jos näin tapahtuu, tuomarit antavat kilpailijoille tiiliskiven kannettavaksi. Vähiten tiiliskiviä kerännyt pari voittaa kisan.

Kairaattorit-kilpailussa kilpailijat yrittävät vältellä tiiliskiviä jakelevia tuomareita, Joonas Koivunen Paimion Kairankiertäjistä kertoo.

Kairaattorit-kilpailussa kilpailijat yrittävät vältellä tiiliskiviä jakelevia tuomareita, Joonas Koivunen Paimion Kairankiertäjistä kertoo.

Kilpailussa ei saa käyttää pyörällisiä apuvälineitä, eikä elektronisia laitteita. Kilpailun reitti vaihtelee vuosittain, mutta tarkoituksena on pysyä Paimion rajojen sisäpuolella.

– Toissa vuonna kun itse olin osallistujana kilpailussa, reitti oli sellainen, että lähdöstä maaliin oli vain 400 metriä matkaa. Kuitenkin ne sijaitsivat Paimionlahden eri puolilla. Jos kulki maitse, matkaa kertyi helposti kolmisenkymmentä kilometriä. Me otimme parimme kanssa mukaan lasten pienen kumiveneen, jolla päätimme ylittää joen, tänä vuonna kilpailua järjestämässä oleva Joonas Koivunen muistelee.

Lue lisää 1.11.2016. lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla