KSMPaimio

Moottoritiellä kaista suljettuna pari viikkoa

Varsinais-Suomen ELY-keskus uusii E18-moottoritiellä rikkoutuneen liikuntasaumalaitteen Kaarinan Pukkilassa sijaitsevasta Pukkilan ylikulkusillasta. Uusimistyöt aloitetaan tiistaina 22.11.2016 ja ne kestävät viikolle 50 saakka. Työstä aiheutuu haittaa liikenteelle Turusta Helsingin suuntaan ajettaessa. Työmaan kohdalla sillalla tulee olemaan 50 km/h nopeusrajoitus, kun kohteella työskennellään. Muina aikoina kohteella on 80 km/h nopeusrajoitus. Tielläliikkujien on tärkeää noudattaa alennettuja nopeusrajoituksia työmaan kohdalla, sillä kova ajonopeus heikentää työmaalla työskentelyn turvallisuutta sekä autoilijoiden oma turvallisuutta.
Sillan Turun puoleisen pään rikkoutunut liikuntasaumalaite vaihdetaan uuteen liikuntasaumalaitteeseen. Korjaustyö tehdään ajokaista kerrallaan. Korjaustyö joudutaan ajoittamaan kylmään vuodenaikaan, jolloin sillassa ei ole lämpölaajenemista ja se on lyhimmillään.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla