KSMPaimio

Paimion Jussinmäki haki Saloon

Paimion kaupunginjohtaja Jari Jussinmäki on 22 muun hakijan kanssa kiinnostunut Salon kaupunginjohtajan virasta. Salon kaupunginhallitus päättää haastatteluun kutsuttavista ensi maanantaina. Kaupunginvaltuuston on tarkoitus päättää uudesta kaupunginjohtajasta helmikuussa.
Hakijajoukossa ovat myös Liedon kunnanjohtaja Esko Poikela, Kirkkonummen kunnanjohtaja Tarmo Aarnio, Kotkan palvelujohtaja Jorma Haapanen, Tammelan kunnanjohtaja Kalle Larsson, Raaseporin kaupunginjohtaja Tom Simola ja Uudenkaupungin kaupunginjohtaja Atso Vainio. Miesvoittoisessa hakijajoukossa mielenkiintoisia nimiä myös Salon kaupunkikehityspäällikkö Mika Mannervesi, kansanedustaja, filosofian tohtori Lauri Heikkilä Marttilasta ja Janne Virtanen, Varsinais-Suomen liiton edunvalvontajohtaja. Ainoa naishakija on Humppilan vt. kunnanjohtaja Maarit Sihvonen.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla