KSMPaimio

Sauvon koululle odotetaan keittiöremonttia

SAUVO  Sauvon koulukeskuksen keittiötilat ovat remontin tarpeessa. Tilat rakennettiin 1990-luvun alussa. Koulukeskuksen keittiön peruskorjausta on esitetty kunnan investointilistalle. Kustannusarvio on 180 000 euroa.
Rakennustyöt olisi tarkoitus toteuttaa kesällä 2017, koululaisten kesäloman aikana. Esiopetuksen siirto koulukeskukseen tuo lisää ruokailijoita jo ensi vuoden alusta alkaen.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla