KSMPaimio

TSTV:n Luonto Plussa vierailee Paimion Askalankoskella

askala-kuntsari

Turun Sanomien Luonto Plussa vierailee tällä viikolla Paimiossa. Turun yliopiston eläinmuseon konservaattori ja Turun Sanomien luontoasiantuntija Ari Karhilahti vie toimittaja Ann-Mari Rannikon ja kuvaaja Juha Pajun Askalan voimalaitoksen kulmille.

Ohjelmassa ihaillaan muun muassa voimalaitoksen komeaa puuputkea, vanhaa tukkikourua ja valtavan kokoista salavaa joen rannalla. Mutta mitä tapahtuu, kun Ari Karhilahti johdattaa toimittaja Ann-Mari Rannikon riippusillalle?

 

Katso tästä Luonto Plussan Askala-jakso

Askalan voimalaitos on Koskienergian omistuksessa.  Voimalan läheisyydessä sijaitseva vanha voimalanhoitajan talo on Paimion seudun ympäristöyhdistyksen hallussa.

 

Näin löydät Askalankoskelle:

Aja Sähköyhtiöntietä pohjoiseen Tarvasjoen suuntaan noin 6 km.

Käänny vasemmalle jokilaakson suuntaan viittojen ”Askalan voimala” ja ”Voimalantie” kohdalla. Jatka tätä tietä laakson pohjalle noin 1,5 km. Lopussa on jyrkkä alamäki.

Parkkipaikka on laakson pohjalla voimalan luona.

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla