KSMPaimio

Linnassa nähdään jälleen piikkiöläistä käsityötä

Linnan juhlissa nähdään jälleen piikkiöläisen vaatesuunnittelija-ompelija Laura Hannulan ja raumalaisen pitsitaitelija Tarmo Thorströmin yhdessä valmistama luomus. Tänä vuonna punaiselle matolle heidän puvussaan astelee Runeberg-palkitun kirjailijan Tapio Koivukarin puoliso Hulda Leifsdottir.

Puvussa yhdistellään nyplättyä pitsiä ja kierrätysmateriaaleja.
– Taiteilija Leifsdottir toivoi puvun olevan kantajalleen sopiva eli hieman taiteellinen sekä kotimaansa Islannin sekä nykyisen asuinkaupunkinsa Rauman kulttuureja yhdistävä. Puvun toivottiin olevan myös kuninkaallinen ja elegantti, sekä tietysti tilaisuuden huomioon ottaen käytännöllinen ja etiketin mukainen, Hannula kertoo.

Viime vuonna parivaljakon asussa Linnan juhlissa juhli kansanedustaja Kristiina Salonen.

Teksti: Teija Uurinmäki, Kaarina-lehti

Kuva: Laura Hannula

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla