KSMPaimio

Aalto-kaupungit aikovat verkostoitua

Jyväskylän kaupunki ja Alvar Aalto -säätiö ovat kutsuneet koolle kuntajohtajat niiltä paikkakunnilta, joissa on merkittäviä Alvar Aallon suunnittelemia kokonaisuuksia: muun muassa Paimiosta, Turusta ja Porista. Helmikuun alussa järjestettävän tapaamisen tarkoituksena on perustaa vapaamuotoinen Aalto-kaupunkien verkosto, joka tekee yhteistyötä erityisesti Aalto-brändin ja siihen liittyvän matkailun, tapahtumin ja näyttelyjen osalta. Paimion kaupungintalon näyttelyparvella on parhaillaan Aalto-museon tuottama ”PAIMION PARANTOLA ilmaa, valoa ja terveellisyyttä” -näyttely.

Paimion parantola on Suomen kuuluisimpia rakennuksia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla