KSMPaimio

Juhlavuotta muistetaan kekseliäästi

Suomen juhlavuoden kunniaksi on innostettu kaikkia kansalaisia synnyttämään omaa paikallista juhlaohjelmaa, tapahtumia ja elämyksiä. Livia-opisto otti haasteesta kopin ja keksi juhlistaa merkkivuotta omintakeisella suomenlipulla, joka ilahduttaa kaikkia 110-tiellä kulkijoita Tuorlan kohdalla. Kyseessä on koulun maataloustiimin ja Heinämiehet ay:n yhteistyön hedelmä.

Tällä suomenlipulla on kokoa ja muhkeutta.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla