KSMPaimio

Oikaisu

Sekä nettiuutisessa että painetussa Kuntsarissa oli virhe jutussa, joka koski Paimion kuntavaaleja ja Sari Murron loikkausta Kokoomusryhmästä SDP:n riveihin. Jutussa väitettiin, että demariryhmä kasvoi tässä yhdeksään jäseneen, mutta oikea luku on kymmenen. Se tarkoittaa, että nykyvaltuustossa demariryhmä on suurin. Kokoomuksen ja Keskustan ryhmissä on molemmissa 9 valtuutettua.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla