KSMPaimio

Sanna Katajainen nyt puheenjohtajana

Sauvon Yrittäjät ry:n puheenjohtajaksi on alkaneelle kaudelle valittu Sanna Katajainen. Väliaikaisesti puheenjohtajana loppuvuoden toiminut  Pauli Engblom toimii nyt varapuheenjohtajana. Sihteeri on Pirita Huuhka.
Hallitukseen kuuluvat lisäksi Jari Hanski, Jussi Kirjonen, Marica Laaksonen, Petri Nurminen, Jouni Pohjaluoto, Antti Toivonen, Hannele Valvikko ja Sami Vuorisalo.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla