KSMPaimio

Teemu Keskisarja luennoi Paimiossa

Satavuotiaan Suomen historiasta kertovan luentosarjan aloitusluento saattaa yllättää kuulijansa. Juhlavuoden  luentosarja Paimiossa alkaa maanantaina 23.1. kun historioitsija, FT Teemu Keskisarja saapuu Paimiosaliin kertomaan Mannerheimin nuoruudesta ja ihmiskohtaloista Viipurissa 1918. Luennolla Keskisarja kertoo myös peliriippuvaisen isän pojasta, joka jäi nuorena orvoksi, päätyi koulukiusatuksi ja –kiusaajaksi, joka sai potkut koulusta, teki kolttosia, kännäsi ja koki pettymyksiä rakkaudessa. Mikä tällaisesta ongelmakimpusta voi tulla isona?
Teemu Keskisarja (s. 1971) on Suomen luetuimpia historioitsijoita. Hänen aiheensa ulottuvat muinaisista seksuaalirikoksista nykypäivän talouteen.Luento on osa Paimion opiston ja Paimion Karjalaseura ryn  Suomi 100 vuotta -luentosarjaa.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla