KSMPaimio

Ala-Lemu tänään televisiossa korruptiota käsittelevässä ohjelmassa

Kaarinan Ala-Lemun kartanoalueen kaavoitus ja golfkenttäsuunnitelmat ovat herättäneet epäilyjä korruptiosta. Aihe on kiinnostanut myös valtakunnallista mediaa: Ylen MOT lähettää maanantaina 13.2.2017 kello 20 TV1:ssä ohjelman ”Hyvät veljet kunnissa”.
Golfkenttää vastustavan Pro Ala-Lemu -yhdistyksen mukaan merkittävä osa ohjelmasta tehtiin tammikuussa Ala-Lemussa. Ohjelma käsittelee kuntien harmaata taloutta ja sopimuksia salaisissa verkostoissa.

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla