KSMPaimio

Epäilyttävä kaupustelija liikkeellä

Sauvon keskustassa on liikuskellut tänään keskiviikkona 8. helmikuuta kaupustelija, jolla ei poliisin epäilyjen mukaan liene puhtaita jauhoja pussissa. Erään sauvolaisen vanhuksen omainen kertoo, että hänen äitinsä ovikelloa soitettiin aamupäivällä, ja kun ovi avattiin, noin viisikymppinen suomea puhuva mies marssi sisälle ja kertoi kauppaavansa murtohälyttimiä. Mies ei esitellyt itseään eikä hänellä ollut esimerkiksi minkäänlaisia esitteitä mukanaan. Mies katseli ympäriinsä ja sanoi, että vakuutuskin vaatii, että myös irtaimisto on suojattu. Sanavalmis vanhus sai miehen lähtemään. Poliisi pyytää kuitenkin varoittamaan, että ihmiset Sauvossa ja myös lähikunnissa varoisivat avaamasta ovea tuntemattomille.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla