KSMPaimio

Huuhka Oy:n liikevaihto nelinkertaistui neljässä vuodessa

Kasvava työmäärä vaatii uusia koneita. Metalliasennus Huuhka Oy investoi useita satoja tuhansia euroja laserleikkauskoneeseen. Sen toiminnasta vastaa Jaakko Tahvonen, jota Pertti Huuhka kutsuu kellosepäksi: Jaakko on taiteillut laserilla paitsi laivarakenteita myös kellon.

Neljä vuotta sitten sauvolaisessa Metalliasennus Huuhka Oy:ssä jouduttiin pohtimaan, onko Huuhkan tarina päättymässä. Liikevaihto oli pudonnut edellisen vuoden 11 miljoonasta eurosta 4,5 miljoonaan, eikä hyvältä näyttänyt.
– Se oli surkea tilanne, kuvailee yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Pertti Huuhka.
Tällä hetkellä tilanne on täysin toinen: viime vuonna liikevaihtoa oli runsas 16 miljoonaa euroa. Toisin sanoen yhtiön liikevaihto lähes nelinkertaistui muutamassa vuodessa.
– En olisi ikinä uskonut, että tilanne näin äkkiä muuttuu, Huuhka kommentoi.
Huuhka Oy pääsi nopeasti takaisin jaloilleen Turun telakan omistajanvaihdoksen vuoksi. Laiva-alan töitä on riittänyt Sauvoon saakka sen jälkeen, kun Meyerin konserni osti Turun telakan. Huuhkan tilauksista 90% tulee Turun telakalta.
Lue lisää 28.2.2017 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla