KSMPaimio

Iskun talosta on tehty ostotarjous

Iskun talon kaavaprosessiin tuli yllätyskäänne.

Kiistellystä, rapistuneeseen kuntoon päässeestä Iskun talosta tehtiin maanantaina ostotarjous. Toistaiseksi nimettömänä pysyttelevä tarjouksen tekijä kertoo aikovansa paikalle kulttuuri- ja matkailutoimintaa.
Myös ympäristölautakunta on painanut jarrua. Tiistain kokouksessa lautakunta ei hyväksynyt tontille kerrostalon mahdollistavaa kaavaehdotusta. Lue lisää 24.2.2017 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla