KSMPaimio

Kimmo Hollmén loikkasi keskustaan

Kokoomuksen valtuustoryhmästä eronnut kaarinalaisvaltuutettu Kimmo Hollmén on siirtynyt valtuustokauden loppuajaksi keskiryhmien valtuustoryhmään, johon kuuluvat keskusta, RKP ja kristillisdemokraatit. Lisäksi Hollmén osallistuu kevään kuntavaaleihin keskustan riveissä sitoutumattomana ehdokkaana.
Kokoomuspoliitikkona tunnetulla Hollménilla on ollut kesästä saakka valtuustossa oma ryhmä, jonka hän perusti tyytymättömyydestä kokoomuksen ratkaisuihin. Hollmén on kertonut haluavansa toimia yhteistyössä muiden valtuustoryhmien kanssa eikä jäädä kokoomuksen joukoissa katselemaan, miten muut päättävät Kaarinan asioista.
Taustalla on Kaarinan erikoinen päätöksentekotilanne, jossa enemmistöpuolue kokoomus on jäänyt usein vähemmistöön muiden puolueiden liittouduttua yhteen.
Hollménin isä, isoisä ja isoisoisä ovat toimineet keskustan valtuutettuina.
Keskiryhmien valtuustoryhmän puheenjohtaja Sanna Tähkämaa (kesk.) iloitsee Hollménin ratkaisusta.
– Yhteistyö on ollut hyvää koko valtuustokauden, ja Kimmo täydentää hyvin keskustan ehdokasjoukkoa tulevissa vaaleissa, hän kommentoi.

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla