KSMPaimio

Kiviranta tyytyväinen Bernerin ratkaisuun

Varsinais-Suomen keskustalaiset kansanedustajat Annika Saarikko, Olavi Ala-Nissilä ja Esko Kiviranta pitävät liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin (kesk.) päätöstä säilyttää Saaristomeren ja Suomenlahden yhteysalusliikenne maksuttomina myös jatkossa oikeana ratkaisuna.
– Ministeri Berner  teki päätöksensä annettujen lausuntojen perusteella. Saaristossa asumista, yrittämistä ja sieltä kulkemista ei pidä tehdä liian kalliiksi ja mahdottomaksi.
Maakuntauudistuksen myötä vastuu saaristoliikenteestä on siirtymässä vuoden 2019 alusta Varsinais-Suomen ELY-keskukselta maakunnille.
Saarikko, Ala-Nissilä ja Kiviranta, jotka saivat viestin Bernerin päätöksestä sunnuntai-iltana, pitävät tärkeänä, että tulevat maakunnat kehittävät liikennettä myös saaristolaisten tarpeiden näkökulmasta.
Kokeilun piti käynnistyä huhtikuun alusta ja se olisi kestänyt vuoden 2018 loppuun saakka. Tarkoituksena oli kehittää Saaristomeren ja Suomenlahden saaristoalueiden liikennepalveluihin markkinaehtoisia ratkaisuja. Osana kokeilua saariston yhteysalusliikenteessä kaikilta matkustajilta olisi peritty maksu.

One Response to Kiviranta tyytyväinen Bernerin ratkaisuun

  • Ihmetellä täytyy että nämä kaikki jutussa mainitut ovat samaa puoluetta kuin Bernerkin! Mistä ihmeestä he luulee ettei ihmiset ajattele ja lue ollenkaan. Syytä olis mennä peilin eteen jokaisen heistä. Miten he voivat käsi sydämellä väittää etteivät tienneet Bernerin suunnitelmista mitään vaikka ovat samassa puolueessa. Päätöksiä tehdään vain mutu tuntumalla ja sitten pyörretään!

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla