KSMPaimio

Kunnat näyttävästi mukana Rakennusmessuilla

Viikonloppuna vietetyillä Rakenna ja Sisusta -messuilla olivat mukana myös Paimio, Sauvo ja Kaarina omilla osastoillaan kauppaamassa tontteja ja tekemässä PR-työtä. Kaikki kolme kuntaa olivat varanneet itselleen ”tuplaosaston”.

Sauvon osastolla moni lapsiperhe pysähtyi ihailemaan taiteilija Kati Mikolan näkemystä kotipaikkakunnastaan. Koko osaston pituisessa eli 9 metriä pitkässä ja 2,5 metriä korkeassa panoraamakuvassa riitti paljon tutkittavaa, mikolamaisia satuhahmoja ja tuttuja sauvolaisia maamerkkejä.

Lue lisää 14.2.2017

Yksityiskohta Kati Mikolan jättimaalauksesta Sauvon messuosastolla.

lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla