KSMPaimio

Ovaalin muotoinen kerrostalo Kairankulman tilalle?

Kaavaluonnos Kairankulmasta eli Paimion liikennevaloristeyksen pohjoispuolisesta kulmauksesta on valmis, ja se asetettiin nähtäville.
Kulmaus aiotaan muuttaa liike- ja toimistotilojen korttelialueesta asuinkerrostalojen korttelialueeksi, josta saa olla liiketilaa vain 20 % kerrosneliömetreistä.
Suunnittelualueesta on laadittu myös useita maankäyttöluonnoksia. Erikoisimmassa luonnoksessa tonteille on tulossa Alvar Aallon Paimion parantolan innoittamia, ovaalin muotoisia kerrostaloja. Lue lisää 10.2.2017 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla