KSMPaimio

Pyöttiälä-näyttelyyn ehtii nipin napin

Päiviö Pyöttiälä -näyttelyyn ehtii tutustua vielä tulevana viikonloppuna. Taidenäyttely on avoinna Turussa Aboa Vetus & Ars Novassa viimeistä päivää sunnuntaina 26.2., jolloin näyttelyyn järjestetään myös syventävä taidekierros. Pyöttiälä-näyttely on saanut paljon positiivista palautetta. Itseoppinut taiteilija

Rautatieläisperheeseen syntyneen Pyöttiälän yksi lempiaihe oli junat.

vaikutti pitkään Paimiossa.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla