KSMPaimio

Väkivalta yleistynyt, samoin nettipetokset

Varsinais-Suomen ja Satakunnan vuoden 2016 rikostilastojen perusteella omaisuusrikokset ovat laskussa, mutta väkivaltarikosten määrä on kasvanut.

– Väkivallan lisääntyminen on huolestuttavaa, sillä se vaikuttaa kansalaisten turvallisuudentunteeseen, sanoo poliisipäällikkö Tapio Huttunen.

Esimerkiksi Paimiosta tuli poliisin tietoon viime vuonna yhteensä 43 väkivaltarikosta. Vuoden 2015 luku oli 27, joten kasvu edellisvuoteen verrattuna on tuntuva.

Myös internetissä tehdyt petosrikokset ovat lisääntyneet viime vuosina huomattavasti.

Omista tunnusluvuista kannattaa huolehtia erityisen hyvin internetissä.

Lue lisää 7.2.2017 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla