KSMPaimio

”5G ja laajakaista ratkaisevat, jääkö kuntaan hyvät sote-palvelut”

– Sote-palveluita ei kannata betonoida nykyiseen palveluverkkoon, kommentoi ministeri Juha Rehula Paimiossa maanantaina. Paimion valtuuston puheenjohtaja Reijo Hallisto (kesk.) koki Paimion tehneen tähän mennessä hyviä sote-päätöksiä.

Varsinais-Suomen kuntien luottamusmiesjohto ja sote-henkilöstö kokoontuivat eilen maanantaina Paimion kaupungintalolle keskustelemaan sosiaali- ja terveysministeriön johdon kanssa tulevasta sote- ja maakuntauudistuksesta.

Sekä Perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula (kesk.), alivaltiosihteeri Tuomas Pöysti että Varsinais-Suomen maakuntauudistuksesta vastaava muutosjohtaja Antti Parpo kritisoivat ajattelutapaa, jossa kunnat yrittävät pitää palveluverkon tulevaisuudessa mahdollisimman samanlaisena kuin nyt.

– Digitalisaatio etenee jo parissa vuodessa erittäin nopeasti. Viisi vuotta sitten ei olisi osattu ennustaa sitä, mikä on nyt mahdollista, Rehula kuvaili.

– 5G ja laajakaista ratkaisevat tulevaisuudessa sen, onko kunnassa hyvät sote-palvelut, miehet ynnäsivät. Lue lisää 7.3.2016 lehdestä

One Response to ”5G ja laajakaista ratkaisevat, jääkö kuntaan hyvät sote-palvelut”

  • Kyllä olis kiva jos paimiolaiset (lue tässä Preitilä ja Koskela) ymmärtäisivät vihdoin valokuituliittymän tarpeellisuuden. Uskon edelleen, että mobiilidatan palvelukyky tulee laahaamaan kasvavan datamäärän jäljessä.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla