KSMPaimio

Avi vaatii Sauvoa sulkemaan kunnantalon

Sauvon kunnanvirastossa on home- ja mikrobiongelmia. Kunnantalon seiniin on merkitty rastilla kohdat, jotka homekoira tunnisti terveydelle haitallisiksi.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto ei hyväksy sitä, että Sauvon kunnan työntekijät jatkavat työskentelya vakavista sisäilmaongelmista kärsivässä kunnantalossa. Avi on asettamassa rakennukselle käyttökiellon ja kunnalle 30 000 euron uhkasakon, mikäli Sauvo ei nopeuta päätöksentekoaan ja ryhdy toimiin.

Sauvon luottamusmiehet eivät ole tehneet päätöstä kunnanviraston tulevaisuudesta.
– Päättäjillä ja ryhmillä on ollut kovin erilaisia näkemyksiä siitä, miten asia tulisi ratkaista, ja nekin näkemykset kehittyvät ja muuttuvat jatkuvasti, harmittelee Sauvon kunnanjohtaja Seppo Allén.
Sauvo ei todennäköisesti pysty hankkimaan pysyvää ratkaisua Avin haluamassa ajassa, vaan virkailijoille on etsittävä pikaisesti väistötilat. Lue lisää 3.3.2017 lehdestä





Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla