KSMPaimio

Hattara muutti Myllyhakaan

MLL:n Paimion paikallisyhdistys muutti viikonloppuna Myllyhaan kouluun, ja muun muassa Arttu Immaisi (kuvassa vasemmalla) oli päässyt muuttopuuhiin mukaan. Terja Lindén, Wilda Aksela, Iitu Tiilikainen ja Salla Järvinen iloitsivat uusista hienoista tiloista.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Paimion paikallisyhdistys muutti viikonloppuna uusiin tiloihin. MLL:n Perhetalo Hattara siirtyi Vistan koulun takana olleesta rivitalosta muutaman kymmenen metrin päähän Myllyhaan koulun tiloihin.

– Emme olisi uskoneet, että muutto sujuisi näin sujuvasti, kehuvat Hattarassa työskentelevät Salla Järvinen ja Terja Lindén.

MLL:n kerhot toimivat normaalisti muutosta huolimatta.

Uusi Hattara löytyy Myllyhaan koulun sisäpihalta. Sisälle pääsee rakennuksen vasemmalta puolelta. Lue lisää 14.3.2017 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla