KSMPaimio

Henri on vuoden ultrajuoksija

Ultrajuoksu.fi järjesti tammikuussa äänestyksen, jossa suomalaiset ultrajuoksijat saivat esittää näkemyksensä vuoden 2016 parhaista suomalaisista ultrajuoksijoista naisten ja miesten sarjassa. Paimiolainen Henri Ansio nimettiin miesten listan kärkeen. 31-vuotias, Finnish Marathon Runnersia edustava Ansio hallitsi viime vuonna suomalaisia polkujuoksukilpailuja voittaen Trail Tour Finland -sarjan näytöstyyliin.
Sen lisäksi hän oli lokakuussa juostussa trailrunningin MM-kilpailussa 15. ja vain neljä viikkoa myöhemmin 100 km maantiejuoksun MM-kilpailussa sijalla 16  ajalla 6.46.16, joka alitti Anssi Raittilan nimissä olleen entisen 100 km Suomen ennätyksen noin kymmenellä minuutilla. Lisäksi Ansio sijoittui SM-maratonilla neljänneksi 2.28-ajalla ja juoksi Kalevan Kisojen 10 000 metrillä.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla