KSMPaimio

Iskun talo on myyty

Iskun talo sijaitsee Paimiossa Jousitien ja Seuratien kulmauksessa.

Voimistelu- ja Urheiluseura Isku ry hyväksyi pienten muutosten jälkeen Anton Simolinin tekemän ostotarjouksen Iskun talosta. Kiistellyn, rapistuneeseen kuntoon päässeen työväenyhdistyksen talon avaimet siirtyvät pian Simolinille.
Kauppasopimuksen ehtona on, että yhdistys peruuttaa kaavahakemuksensa ja tontti jää kulttuuritoimintaa ja yleishyödyllistä käyttöä palvelevaksi kortteliksi. Lue lisää 10.2.2017 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla