KSMPaimio

Jääsaaga Kalevala Kupittaalla

Kaarinan Taitoluistelijat esittää Elias Lönnrothin suomalais-karjalaisiin kansanrunoihin perustuvan Kalevelan torstaina 30.3. kello 18 Marli Areenan jäällä. Koko perheen Jääsaaga Kalevala vie katsojat kansalliseepoksemme kertomuksiin muodostelmajoukkueiden esitysten ja tarinallisen kerronnan kautta.
Jääsaagassa koetaan niin luomismyytti kuin sammon taontakin. Sankarihahmoina jäällä nähdään muun muassa Väinämöinen, Joukahainen ja Aino.
Jääsaagassa nähdään tämän vuoden muodostelmaluistelun SM-pronssijoukkueen vahvaa tulkintaa ja teknisesti taidokasta luistelua yhdessä muiden Kaarinan Taitoluistelijoiden joukkueiden kanssa. Kalevalaa tulkitsee yhteensä noin 160 luistelijaa, iältään 3 – 20 vuotta. Kalevala Jääsaaga on yksi Suomi 100 -vuoden ainutlaatuisimmista tapahtumista Varsinais-Suomessa. Tapahtumaa tukee Turun kaupunki ja Suomen itsenäisyyden juhlavuoden yhteisöavustus, ja se on osa virallista Suomi 100-juhlavuoden ohjelmaa.

Dream Edges ryhmässä takarivissä vasemmalta Saarastiina Nurmela, Kerttu Sillanpää, Pauliina Lehtonen, Janda Tuominen ja Viivi Rannikko. Keskirivissä vasemmalta Anni Moisio, Ilona Mäki, Charlotta Demasör, Simoeemil Nurmela, Matilda Paananen, Karoliina Koskinen. Eturivissä vasemmalta Roosa Kuiko, Alisa Peltonen, Ida Wester, Anni Virta ja Olivia Rannikko. Kuva: Ville Vairinen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla