KSMPaimio

Nyt on tiukat paikat Ruoskalla

Ruoskan miesten edustusjoukkue sai viikonloppuna esimakua siitä, minkälaista arki salibandyn 1. divisioonassa voisi ensi kaudella olla. Lauantaina joukkue matkasi bussissa yli tuhannen kilometrin pelireissun Nilsiän Apassien vieraiksi, ja heti perään sunnuntaina joukkueet mittelivät jatkoajalle asti Turun SB-Areenassa.
Kummallekin joukkueelle kirjattiin kotiotteluistaan niukka yhden maalin voitto, joten supertasainen nousukarsintapari ratkaistaan tiistaina Nilsiässä.Valmentaja Tommi Löytynoja arveli, että myös tiistain ottelusta tulee kahden edellisen tapaan äärimmäisen tasainen ja kahden samanlaisiin vahvuuksiin nojaavan joukkueen vääntö.
– Kliseisesti pienet marginaalit ratkaisevat näissä peleissä. Uskon, että yhden maalin erolla löytyy voittaja myös tiistaina. Apassit puolustavat tiiviisti ja hyökkäävät nopeasti vastaan, kun paikka aukeaa. Sanoisin, että kaksi aika samanlaista joukkuetta on vastakkain.

Ottelu Nilsiän Tahko Spassa alkaa tiistaina kello 18.30. Jos Ruoska selvittää tiensä otteluparista jatkoon, jatkuvat pelit jo ensi lauantaina nousukarsintaotteluiden viimeisellä vaiheella.

Lue lisää 4.4. 2017 lehdestä

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla