KSMPaimio

Mika Ingi Paimion uudeksi yritysasiamieheksi

Paimion kaupunginhallitus valitsi Paimion uudeksi yritysasiamieheksi Mika Ingin.

Valinta on poikkeuksellinen, sillä 47-vuotias Ingi ei tule niinkään talousmaailmasta vaan sosiaali- ja terveysalalta: hän on kasvatustieteiden maisteri, joka oli viime kevääseen saakka lastensuojelun palveluntuottaja MilaPro Oy:n toimitusjohtaja. MilaPro omistaa muun muassa Veikkarin yksityisen erityislastenkodin. Lue lisää 31.3.2017 lehdestä.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla