KSMPaimio

Piikkiöön futsalin SM-pronssia

Piikkiön Palloseuran B-poikien futsal-joukkue nappasi Tampereen SM-kisoissa pronssia. Joukkue perustettiin vasta viime syksynä. Ajatuksena oli koota entinen nappulaliigajoukkue uudelleen yhteen.

Tuore mitalijoukkue on omatoiminen niin pelissä kuin taustatöissä. Nuoret pelaajat valmentavat toisiaan, hoitavat maksuliikenteen ja pelipaitatilaukset omin avuin. Pelitaktiikat on sovittu keskenään, ja ohjeita toisilleen antavat pelaajat. Aikuisten apua joukkue on tarvinnut käytännössä vain pelimatkakuljetuksissa.

Menestys ja SM-mitali tulivat yllätyksenä joukkueelle itselleenkin.

Lue lisää 24.3.2017 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla