KSMPaimio

Saaristo open julkisti esiintyjät

Saaristo Openin ohjelma on nyt kokonaan valmis – Mikael Gabriel, Yö ja Jonne Aaron olivat festareiden viimeisimmät kiinnitykset. Saaristo Openia juhlitaan 9.-10. kesäkuuta Kaarinan Hovirinnan rannassa.
Saaristo Openin avauspäivänä lavalla nähdään Sanni, Erin, Klamydia, Jonne Aaron, Mikael Gabriel ja Yö. Lauantaina puolestaan Hovirinnan rannassa musisoivat Antti Tuisku, Lauri Tähkä, Suvi Teräsniska, Teflon Brothers, Michael Monroe ja Ellinoora.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla