KSMPaimio

Sauvon kunnanvirasto sittenkin Osuuspankin tiloihin?

Sauvon kunnanvirastossa on home- ja mikrobiongelmia. Kunnantalon seiniin on merkitty rastilla kohdat, jotka homekoira tunnisti terveydelle haitallisiksi.

Sauvon kunnanhallitus päätti teettää suunnitelman ja kustannusarvion kunnanviraston siirtymisestä Lounais-Suomen Osuuspankin omistamiin tiloihin Viljontie 1­–3:een. Aiemmin päätöksenteon tukena on ollut suunnitelmia ja kustannusarvioita ainoastaan uudisrakennus-vaihtoehdosta sekä nykyisen kunnantalon saneerauksesta.
Asiasta päätettiin ylimääräisessä kokouksessa, jossa kunnanhallitus pohti vakavista sisäilmaongelmista kärsivän kunnantalon ratkaisuvaihtoehdoista.
Mikäli Osuuspankin rakennus osoittautuu varteenotettavaksi vaihtoehdoksi, tilat pystytään mahdollisesti kunnostamaan niin nopeasti, että väistötiloja ei tarvita.
Sauvossa on pohdittu kunnanviraston tilaratkaisuja useita vuosia. Osuuspankki-vaihtoehto hylättiin aiemmin. Lue lisää 10.3.2017 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla