KSMPaimio

Sauvon osuuspankkikiinteistöt ovat yleisessä myynnissä

Lounais-Suomen Osuuspankin hallitus kyllästyi, kun se ei saanut Sauvon kunnalta tyydyttävää vastausta siihen, onko kunta kiinnostunut pankin tiloista vai ei. Pankki pani Sauvon torin reunalla sijaitsevat kiinteistönsä yleiseen myyntiin, ja saatuja tarjouksia käsitellään pankin hallituksessa ensi tiistaina. Sauvon kunta ei ole tehnyt ostotarjousta. Viime syksynä pankki tarjosi tilojaan kunnalle 50 000 euron hintaan.

Pankin kiinteistöt Sauvossa ovat vanhoja mutta käyttökuntoisia. Kummassakin kiinteistöissä on tehty kuntokartoitus.

Lue lisää 17.3.2017 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla