KSMPaimio

Senioritalolle muurattiin peruskivi

Viime lokakuussa aloitetut senioritalon rakennustyöt Paimiossa ovat hyvässä vauhdissa. Rakennuttaja eli Paimion Palvelukeskussäätiö halusi pitää vanhasta perinteestä kiinni, joten tänään työmaalla järjestettiin peruskivenmuurausseremonia. Paimion ensimmäinen senioritalo valmistuu kuluvan vuoden loppupuolella.

 

Sosiaali- ja terveysjohtaja Eeva-Sirkku Pöyhönen pääsi osallistumaan peruskiven muuraukseen kolmantena, säätiön hallituksen puheenjohtajan Leena Järven ja kaupunginvaltuuston puheenjohtajan Reijo Halliston jälkeen.

Lue lisää 21.3.2017 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla