KSMPaimio

Työttömien palvelut palaavat elokuussa Paimioon

Apilaa remontoidaan paikallisen TE-työn mahdollistamiseksi. – Meillä on ollut toimistohuoneista ja neuvottelutilasta iso pula, kertoo Johannes Joutsenlahti.

Työvoimapalvelut katosivat Paimiosta Turkuun marraskuussa 2014, mutta ne ovat tänä vuonna palaamassa takaisin. Paimio pysyttelee mukana kokeiluhankkeessa, jossa TE-palveluista tehdään jälleen paikallisia.
Valtion rahoittamaan kokeiluun aikoi alun perin 11 Turun seudun kuntaa. Jäljellä on enää neljä: Paimio, Turku, Raisio ja Naantali.
Mikäli viimeisimmät valtiovallan asettamat päivämäärät pitävät paikkansa, kokeilu käynnistyy elokuussa.
Kaupungin vastuulle siirtyvät alle 25-vuotiaat työttömät sekä yli vuoden työtä vailla olleet.

Kokeiluun on palkattu kaupungin varoilla vajaaksi kahdeksi vuodeksi sosiaaliohjaaja Satu Rautias-Barnett, joka työskentelee toimintakeskus Apilassa. Lisäksi Apilan tehdashalliin remontoidaan uusia työtiloja.

Kokeiluhankkeella valmistaudutaan tulevaan maakuntauudistukseen. TE-toimistot lakkautetaan tammikuussa 2019 ja TE-palvelut siirtyvät maakunnille. Asia on jäänyt sosiaali- ja terveysalan uudistuksen varjoon. Lue lisää 28.3.2017 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla