KSMPaimio

Uusi hitti sisustuksessa: mikrosementtipinta

Mikrosementti on noussut lyhyessä ajassa suosituksi pinnoitteeksi kodeissa. Sitä voidaan käyttää niin lattioiden, seinien, kattojen kuin kylpyhuoneenkin kaikkiin pintoihin. Mikrosementillä saadaan aikaan betonimaisen rouheaa jälkeä, mutta aidon betonin sijaan lopputulosesta tulee kestävämäpi ja mikrosementtiä on myös helpompi asentaa kuin aitoa betonia.
Paimion Maalauspalvelu aloitti ensimmäisenä Turun seudulla asentaa mikrosementtiä asuntoihin.
– Me ollaan tehty mikrosementtipintoja nyt kahden vuoden ajan. Eikä seudulla ole vieläkään kuin pari muuta, jotka tuotetta tarjoavat. Meillä on nyt valikoimissa kolmen eri valmistajan mikrosementtiä ja jatkossa meille on tulossa myös myyntiin yhden valmistajan tuotetta, jos ihmiset haluavat ostaa ja itse asentaa sitä, Jesse Jokinen Paimion Maalauspalvelusta kertoo.

Mikrosementti on tullut parin vuoden aikana niin suosituksi, että jatkossa Paimion Maalauspalvelu aikoo keskittyä pelkästään sen asentamiseen. Muitakin rakentamiseen ja asumiseen liittyviä aiheita lehden teemasivuilla.

Jesse Jokisen yrityksen toiminnassa mikrosementistä on tullut toiminnan menestystarina. Mikrosementin värikirjo on myös monipuolistunut.

Lue lisää 28.3.2017 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla