KSMPaimio

Villisiat saapuivat Paimion seudulle

Paimionlahden riistanhoitoyhdistyksen helmikuussa tekemän lumijälkilaskennan perusteella hirviä löytyy Paimion ja Sauvon alueelta liki 200, peuroja noin 600, kauriita 350 – ja villisikoja viisi!
– Villisiat ovat ilmestyneet tänne tänä vuonna. Niitä on näkynyt tänä vuonna riistakamerakuvissa, riistanhoitoyhdistyksen toiminnanohjaaja Marko Perkkiö kertoo.
Villisiat ovat vapaasti metsästettävää riistaa. Riistakeskus on suositellut, että kanta pidettäisiin mahdollisimman pienenä ruttoriskin takia. Afrikkalaisen sikaruton mahdollinen leviäminen maahan olisi kohtalokas isku maatalouselinkeinolle. Villisikalauma voi myös

Vielä muutama vuosi sitten Varsinais-Suomessa ei käytännössä tehty villisikahavaintoja lainkaan. Arkistokuva.

tehdä lyhyessä ajassa mittavat vahingot vaikkapa juuresviljelmälle.

Lue lisää 21.3.2017 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla