KSMPaimio

Vaalisuma aloitteissa

Kuntavaalien lähestyminen on herättänyt nykyiset päättäjät tehtailemaan sekä epävirallisia keskustelunaloituksia somessa että virallisia valtuustoaloitteita. Kaarinan viime valtuustokokouksessa jätettiin peräti 17 eri aloitetta.
Vihreät ja perussuomalaiset, joilla on vain harvoin ollut yhteinen sävel, jättivät yllättäen täysin samansisältöisen aloitteen.
– Ikinä aiemmin ei ole käynyt näin, äimisteli Hannu Rautanen vihreistä.
Hänen ja Marja-Liisa Kujanpään (ps.) jättämissä aloitteissa kannettiin huolta Ristimäen kirkkomaasta, joka on Suomen vanhin kirkkomaa mutta jonka ensi kesän kaivauksille ei ole saatu rahoitusta. Aloitteissa toivottiin kaupungin tukevan kaivauksia rahallisesti.

Lue lisää 17.3. 2017 lehdestä!

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla