KSMPaimio

Avilta tukirahaa nuorisotyöhön

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt Paimiolle valtionapua etsivään nuorisotyöhön 27 000 euroa ja pajatoimintaan 25 000 euroa. Kaarinaan tukea myönnettiin 54 000 euroa, ja pajatoimintaan peräti 150 000 euroa.
Kaikkiaan etsivän nuorisotyön avustuksia myönnettiin vajaat miljoona euroa ja pajatoimintaan avustuksia reilut miljoona euroa Varsinais-Suomen kuntiin.
Etsivän nuorisotyön määrärahalla palkataan kuntiin ja järjestöihin 55,5 henkilötyövuotta vastaava määrä etsiviä nuorisotyöntekijöitä, lisäystä edelliseen vuoteen tässä on 4,5 henkilötyövuotta.
Etsivä nuorisotyö tavoittaa lähes kaikki alueen kunnat. Etsivä nuorisotyö oli yhteydessä 2 705 nuoreen vuonna 2016. Näistä 1 848 kanssa tehtiin työtä pidempään.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla