KSMPaimio

Harri Virta SPR:n piirin johtoon

SPR Varsinais-Suomen piirin vuosikokous pidettiin viime lauantaina Turussa. Kokous valitsi yksimielisesti piirin uudeksi puheenjohtajaksi Kaarinan kaupunginjohtaja Harri Virran.
Piirin hallituksen uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Kati Lehtimäki Paimion osastosta, ja piirin hallitukseen erovuoroisten tilalle valittiin Ela Arasola Vampulan osastosta, Lasse Heino Nousiaisten osastosta, Kari Nieminen Raision osastosta (uusi), Matti Rasila Salon osastosta ja Outi Vesterinen Kaarinan-Piikkiön osastosta. Kaikkien valittujen toimikausi on kaksivuotinen.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla