KSMPaimio

Innostu ja ideoi tänä iltana Piikkiössä

Leader Varsin Hyvä järjestää ”Hankeideajalostamon” Piikkiössä Kehityksen kerhotalolla tänään tiistaina 25.4. kello 18-20.
Yhdistys kertoo Leader-hankkeiden mahdollisuuksista ja esittää esimerkkejä mielenkiintoisista Leader-hankkeista. Varsin Hyvän hankeammattilaiset vastaavat mielellään myös kysymyksiin, tarvittaessa opastavat hankemaailman saloihin.
Tilaisuus on avoin kaikille maaseudun kehittämisestä kiinnostuneille.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla