KSMPaimio

Jarkko Kallio vetäytyi hallituspaikasta

Äskettäin vaaleilla valittujen kunnan- ja kaupunginvaltuustojen nelivuotinen toimikausi alkaa kesäkuun alussa. Paimion kunnallispolitiikassa tapahtuu sellainen keskeinen muutos, ettei Jarkko Kallio (kok.) enää jatkossa johda puhetta kaupunginhallituksessa.
Kallio luopuu kyseisestä tehtävästä vapaaehtoisesti, työkiireidensä vuoksi.
– Minut on juuri nimetty R-kioski Oy:n johtoryhmään, eikä sen tehtävän sovittaminen kaupunginhallituksen puheenjohtajan tehtäviin ole mahdollista, hän toteaa.
Paimion kokoomuksen ryhmässä oltiin jo ehditty sopia, että Kallio jatkaa kaupunginhallituksen puheenjohtajana.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla